LA MEUA POBLACIÓ

A  la classse de segon hem treballant “LA MEUA POBLACIÓ”. És un tema molt interessant perquè és pròxim a la realitat que ens envolta. En primer lloc, ens hem convertit en INVESTIGADORS/ES de Meliana,  per a resoldre preguntes que la mestra ens llançava cada dia, com per exemple:

-quants barris tenim en el poble? conegueu el nom?

-existeix altra Meliana?

-tenim alguna població agermanada?

etc…

i de premi per l’esforç del treball voluntari, hem rebut aquesta enganxina:

Hem conegut millor el nostre poble, localitzant en el mapa, primer el nostre carrer i després els carrers dels companys, descobrint que molts de nosaltres vivim en el mateix carrer o pròxims a edificis importants de Meliana com l’escola, l’ajuntament, el centre de salut, el poliesportiu, El Crist…

A més a més hem tingut dos visites molt especials: la de Maribel Pérez, mare de Jaime, i la de Mario Mollà, pare de Júlia, que ens han explicat requetebé, (de veritat us posem excel.lent als dos), el seu càrrec en l’ajuntament i moltes altres preguntes que nosaltres ens havien preparat. Moltes gràcies per vindre!!

Un altre dia, i gràcies a Marian Garcia, mare de Jorge, hem anat de visita a l’Ajuntament. Hem conegut totes les instal.lacions, treballadors, oficines… amb un guia molt divertit: el cap de la policia municipal, que també ens va mostrar l’edifici de la policia.

Tanmateix, tinguerem l’oportunitat de fer de “ciutadants adults” i en el saló de plens de l’ajuntament feren preguntes a l’alcalde.

Les activitats han estat molt profitoses i tots i totes hem tret bones qualificacions!!

Si voleu veure les fotos d’aquestes activitats les trobareu ací.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.