VISITA AL MUSEU DE BELLES ARTS

     Les classes de tercer i quart de primària hem fet una excursió al Museu de Belles Arts Sant Pius V. Quan arribàrem, primer visitaren el museu la classe de tercer i la classe de quart haguérem d’esperar en el parc de Vivers. Ens vam divertir molt, vam veure els ànecs i els cignes, també hi havien carreteres on es podien conduir karts. Nosaltres estiguérem esmorzant i jugant.

      Després férem la visita i dins del museu vam veure quadres molt antics fets amb pintura i amb or. Hi havien històries representades en els quadres. Després de la visita férem un taller sobre el paisatges i diferents formes de representar-lo.

     Ens ho vam passar super bé, sobretot al parc de Vivers. Us recomanem vindre.

Daniel Montalt i Marc Luna

Ací podeu veure més fotos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *