SETMANA LITERÀRIA 2018

Aquesta setmana ha segut la setmana literària.

Va vindre una escriptora molt important:  Mercé Viana. Ella ens va explicar moltes coses com: que feia quant ella era xicoteta, quins llibres hi havien o llegia quan era menuda i… moltes coses més. També amb ella venia Xavi Tarazona que era l’il·lustrador d’algun dels seus llibres. Quan va acabar la xerradeta,  els va signar a alguns alumnes de l’escola els llibres que havien portat.

A continuació els alumnes de 4t varen representar un teatre que es titulava HANSEL I GRETEL. En acabant els alumnes de 6é varen fer dos rondalles d’Enric Valor: Mig pollastre i Joan Ratot. Aquestes peces als alumnes els va encantar.

Per finalitzar aquesta setmana tan divertida varen vindre 2 xics el grup es deia «Tocant fusta» que ens varen dur molts jocs que ens varen agradar moltíssim. Tots eixos jocs estaven fets de fusta. Ningú s’esperava que es podien fer tants jocs amb fusta !!

Tota l’escola llegíem tots els dies després del pati. També varem fer l’intercanvi de llibres.

El dijous de vesprada varen vindre alguns alumnes antics de l’escola i alguns de l’escola ens varen fer un concert i varen tocar: un pas doble que es deia «Amparito Roca», «el Rei lleó», «Piratas del Caribe» i per finalitzar el concert una marxa mora que es deia «ximo». Però… faltaven els moros aleshores varem tindre que fer de moros nosaltres, l’alumnat.

Als xiquets i xiquetes de 4t ens ha agradat molt tot, ja que s’ho hem passat genial.

GRACIES A TOTES AQUESTES PERSONES PER VINDRE I TAMBÉ PER SUPOSAT ALS MESTRES!!!!!!

Núria Sanz  i  Daniela Berga

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *