EL PLA D’ESTIVELLA

Aquesta setmana, les classes de 3r i 4t de primària hem anat d’excursió al PLA D’ESTIVELLA que és una muntanya. Allí vam fer moltes coses divertides.

El primer que férem en arribar va ser esmorzar i després se n’anàrem amb els nostres monitors i férem senderisme.

Els monitors ens van dir que en el camí hi havien uns signes que indicaven el camí correcte però també ens van advertir que hi havia creus que indicaven el camí incorrecte.

Mentre anàvem al senderisme, vam veure porquets, ponis, cavalls, ases, titots …

En el senderisme ens vam trobar amb una caseta molt antiga i ens explicaren que es tractava d’un refugi de que la gent utilitzava per protegir-se de la pluja. També trobarem un poal antic que abans utilitzaven per agafar aigua de la pluja.

Quan acabarem el senderisme, anàrem a la tirolina i abans de tirar-nos vam fer un recorregut que era passar per un pont de troncs amb un arnés de seguretat.

Després d’això se n’anàrem a fer jocs d’equip i de camí ens vam trobar amb una serp solta. Els jocs d’equip era que havien de fer un recorregut i tornar, a mi la part que més em va agradar va ser la primera part perquè havíem d’anar fent la croqueta.

Quan tots acabarem de fer el recorregut, se’n vam a anar a dinar. Nosaltres teníem molta fam però ens van dir que havíem d’esperar als de tercer. Quan ja podíem dinar vam cantar la cançó «bon profit».

Quan acabàrem de dinar, anàrem a la granja i vam fer un rellotge de sol, després pujàrem a un tren i donàrem tres voltes,amb el temps que ens quedava vam estar veient els ases.

Ha estat espectacular !!

Guillermo Folqués Cañada (4t de primària)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *