3r PRIMÀRIA. TASQUES SETMANA 20 AL 24 D’ABRIL

TASQUES SETMANALS DEL 20 AL 24 D’ABRIL

A partir d’ara comencem les tasques d’una forma més sistemàtica i adaptada a les circumstàncies del treball a casa, anirem repassant coses però també introduint-ne de noves, farem els treballs a les llibretes com sempre i cada setmana us indicarem quins heu d’enviar-nos per tal de fer un seguiment i poder valorar adequadament els treballs.

La setmana del 20 al 24 d’abril, és una mica especial, la dediquem al dia del llibre, tenim varies activitats sobre el tema:

– El vídeo poema, ja teniu tota la informació des de fa uns dies, comenceu a treballar-ho i teniu tota la setmana per enviar el vídeo.

– Recordeu les cançonetes sobre dracs de la pàgina 142 del llibre de valencià? Totes parlen de dracs. Rellegiu-les, escolliu-ne una i inventeu una història divertida. Per suposat podeu fer un dibuix per il·lustra-la.

– Activitat «vaixells poètics»: Com ens agrada molt navegar pel Mediterrani us proposem fer un vaixell de paper, en els costats escriviu el poema que més us agrade, poseu-li un fil i pengeu-lo al balcó o a la finestra. Feu-vos una foto amb ell i ens l’envieu, les posarem totes a la web. Aquesta és una activitat en la qual participarà tot el centre.  Si no recordeu com es fa un vaixell podeu consultar :     VÍDEO VAIXELL 1       VÍDEO VAIXELL 2

– Llegir «33 razones para leer», reflexionar i pensar quines són les nostres raons per llegir. Després escriure un text en castellà explicant-ho.

–  Veure el video  “M’encanta llegir”  , és molt xulo !!!

– Recordeu els llibres de la col·lecció «L’Agus i els monstres» ?

En aquesta web teniu uns jocs molt divertits amb els seus personatges i les històries que ens conten.

Per a NATURALS teniu el vídeo       «La materia y sus propiedades»  Si alguna persona no té el llibre de naturals, pot descarregar el tema 6 Matèria i energia des d’ací.

Recordeu que tot els treballs s’han de fer a la llibreta tal i com fèiem fins ara: tots els dies posem la data, la podem subratllar, el número de pàgina, número d’exercici, fem bona lletra i bona presentació. No us descuideu 🙂

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.