ENS MESUREM

En matemàtiques, a més d’estudiar les taules (ànim, només queda la del 9), tenim temps per a mesurar la pròpia alçada i la de tota la familia: pare, mare, germans… els resultats han sigut:

Pare més alt: Raúl Fons amb 1,86 cm (de Marcos i Mario, els quals estaven com si hagueren guanyat la lliga de futbol, com diuen ells). Seguit de prop per Gonzalo Sanjaime amb 1,81 cm (pare de David, que ha assumit amb deportivitat “la derrota”) .

-Mare més alta: Lynne Barlow amb 1,76 cm ( de Daniel ) amb 1 cm de diferència de Merxe Marco: 1,75 cm, mare d’ Adrià Torres.

Pare més baix: Ramón García amb 1,64 cm (d’ Amparo).

Mare més baixeta: Anna Martínez amb 1, 50 cm (de Júlia Mollà), amb 1 cm de diferència de Mª Teresa Miguel  amb 1, 51 cm (mare de Mar Marí ). Encara que, Mar després ha confesat que s’havia enganyat i ha afirmat que sa mare media 1,49 cm, pot ser li lleve el títol a Anna, ho averiguarem demà. Ens quedem amb eixa incertesa …

Sí,  hui 20 maig, hem confirmat amb la pròpia Mª Teresa que no arriba a 1,50 cm, per tant, li lleva el títol a la mare de Júlia M.

Fins i tot, alguns xiquets/es han mesurat als iaios/es, ties i gossos. Per eixe esforç “d’ampliació de treball”, li fem un apartat especial a:

– el gos  més alt/ baix, de Carles B. amb 25 cm.

-el iaio més alt amb 1,75 cm d’ Adrià Torres.

-el germà més alt amb 1,82 cm de Loli.

-el tio més alt amb 1, 90 cm de Carles i Enric B., pare de Pau Bendicho de 3 anys.

MOLTES GRÀCIES A TOTS/ES!!

3 pensaments a “ENS MESUREM

  1. Aquesta investigació ha sigut molt divertida, ho hem passat molt bé. Ens agrada fer coses així.
    Adrià Torres

  2. La veritat, quina gràcia d”explicació de les mesures, encara que estic un poc trista per haver perdut eixe títol. Enhorabona a totes i tots els xiques, sobre tot a Cristina, her treballat molt.
    Gràcies, Anna.

  3. Nosaltres ens varem despistar, trobe que Pep no ho va dur. Una llàstima, el pare de Pep haguera estat ahi, lluitant per títol del pare més alt. Enhorabona als guanyadors!!!! i als tots els xiquets!!! Fas un treball fantàstic, Cristina!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *