L’EXPERIMENT DE MEDI

El dimarts 26 de Novembre per la vesprada vam tindre una visita de les ties de Núria que es diuen Empar i Àngels. Les dos son científiques  i com que estem donant a coneixement del medi el tema de la llum i la calor van vindre a explicar-nos. Les dos ens van ensenyar a fer experiments molt increïbles, com la bola de ferro i la del canvi de temperatura.

També havia una que era una que era un got xicotet amb aigua calenta i un got gran amb aigua freda. Si ficaves el got xicotet dins del gran, l’aigua calenta es quedava flotant dalt de l’aigua freda.

Després vam anant mirant altres experiments per grups. Un era de telescopis, un altre de la llum que reflexa i un altre eren papers que marejaven. Per acabar vam fer una fitxa sobre tot el que em estant veient.

Alejandro  (4t de Primària)

 

 

 

 

Un pensament a “L’EXPERIMENT DE MEDI

  1. M’agradaria que les ties de Núria tornaren a fer un altre experiment, Va estar xulo !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.