FALLES AL MEDITERRANI

Al Mediterrani hem celebrat les falles. A l’hora del pati l’empresa del menjador convidà a tots els xiquets i xiquetes de l’escola a xocolata i ensaïmades. A les 12:15 h. cremàrem “la falla”, és a dir, el ninot de carnestoltes que no poguérem cremar el dia del passacarrer perquè feia massa vent. Tota l’escola ens reunírem al pati Pius Xll i els alumnes de sisé llegiren el testament del rei carnestoltes, després un bomber cremà la falla. Finalment, se n’anàrem a les classes comentant amb els amics que anàvem a fer els dies de falles: uns de viatge, altres a la falla, però a la majoria el que més ens agrada és tirar petards i veure focs d’artifici.

David Barbón (4t de primària)

crema

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *