PREMI ARTÍSTIC

El nostre company Alberto Fernández Garcia de la classe de 4t, ha estat guardonat amb el primer premi del concurs artístic organitzat per la Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Meliana per il·lustrar el seu calendari del 2016.

Al concurs participaven xiquets i xiquetes de les tres escoles de Primària del poble, amb un total de 40 finalistes i 3 guardonats, que el divendres 11 de desembre van rebre el premi de les mans del president de la cooperativa i dels membres del jurat. El premi consistia en un lot d’eines per a la pintura, una bona oportunitat per continuar desenvolupant les seues qualitats artístiques.

Gràcies a la cooperativa per aquesta iniciativa i …  enhorabona, Alberto !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *