JORNADA GASTRONÒMICA A LA CLASSE DE QUART

Per anar entrant en la celebració de les festes nadalenques, aquest dilluns 21, a la classe de quart hem fet una “Jornada Gastrònomica”. Cada xiquet i xiqueta ha portat de casa una menjar que ell mateixa havia elaborat i ha explicat als companys i companyes quins ingredients ha utilitizat i com ho ha elaborat.

Hem tingut receptes salades: empanades criolles, coca de sal, pizza, quiche, filet rus, truita de creïlla, “xupa-xups” de creïlla i formatge…  i receptes dolces: brownie de xocolota, galetes de mantega, bombons de nous, trufes, coca de xocolata…

Com podeu veure molt i variat que hem compartit en un divertit esmorzar, estava tot boníssim !!

Enhorabona a tots els cuiners i cuineres i moltes gràcies a tots els pares i mares que els han ajudat. Bon Nadal !!

ACÍ POTS VEURE TOTES LES FOTOS

Un pensament a "JORNADA GASTRONÒMICA A LA CLASSE DE QUART"

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *