RECOMANEM LLIBRES

   
 

Hola soc Andrea,jo recomane el llibre : «Cuentos Budistas para ir a dormir» És un llibre d’aprendre amb un tipus de faules barrejades amb contes, els contes tenen reflexions que lliges quan acabes de llegir, la reflexió l’ha dita buda que és com un deu de la religió budista. M’encanta este llibre i estic segura que els agradarà a tots.

Hola soc Maria, jo recomane el llibre: «LES PRINCESES TAMBÉ ES TIREN PETS» És un llibre de comèdia i ensenya que ningú és perfecte. A mi m’ha agradat molt i el recomane per a les persones que els costa creure que les princeses no es tiren pets.

 
 

Hola soc Maria Vicent. Us recomane aquest llibre perquè és molt divertit i es diu «TORRES DE MALORY»és el meu llibre preferit per que unes xiquetes se’n van en un tren a un internat. Allí en sols van xiquetes i a les protagonistes els passen moltes aventures, fan moltes bromes i s’ho passen molt bé. Quan el lliges es com si te passara a tu. M’ENCANTA!!!

Hola soc Irene R. Recomane aquest llibre perquè és molt emocionant i divertit, és d’aventures. El llibre es diu «Selva, la desaparició de Drago» i tracta d’una xiqueta que es diu «Selva» que viu en un poble xicotet i com és tan xicotet té molts amics perquè van sols pel carrer jugant. Un dia, Selva, va a passejar als seus gossos i de sobte els perd. Com no sap que fer, crida als seus amics per a que l’ajuden .Quan van els seus amics li ajuden a buscar-los, troben un dels gossos, Bolitxe. I no us vaig a contar res més perquè aixi us quedareu amb les ganes de llegir el llibre.

 

Hola soc Indira jo recomane el llibre. «Merli i el jove Artús» perquè representa que els escuders son iguals que els cavallers, i també explica com l’escuder Artús lleva l´espasa de la pedra, és molt interessant, hi ha molt de misteri. Heu de llegir-lo perquè és molt interessant i si ho llegiu… no us arrepentireu.

Hola soc Jaume, recomane el llibre «EL GRAN LLIBRE DE LA FANTASIA» perquè es d’aventures, és de Geronimo Stilton, és d’intriga. És molt llarg té 400 pagines però té activitats molt divertides i carregades de molta imaginació, té molts personatges divertits i graciosos i les pàgines estan pintades de color d’or i no apareixen massa princeses. 

 

 

 Hola soc Celia Estrems Navarrete, recomane la col·lecció de «Princesas de la fantasia». Són princeses aventureres,valentes,amables… Estes princeses no son super refinades, no tenen tot el que volen, és a dir no són princeses clàssiques, se tenen que buscar la vida. La més major és Samah, La princesa del desert, és aventurera, amable, generosa, serena … Kalea la princesa dels corals és la segona princesa més major, és serena, tranquil·la, amable, respectuosa… Les bessones són Diamante i Nives. Diamante és respectuosa, aventurera i li agrada tindre molts vestits. Nives és la princesa del gel, és tranquil·la, amable, respectuosa… Yara és aventurera, intrèpida, impacient, activa… Sa mare per aconseguir el seu regne deixà que la dormiren en un somni etern. Després s’hauran d’enfrontar a les bruixes que volen robar el regne, al rei i a la reina, primer a la menys perillosa i després a la mes perillosa. Si voleu saber el final, haureu de llegir-vos aquestes fantàstiques aventures de les Princeses de la Fantasia.

Hola soc Rosi Moreno Rodríguez de la classe de quart. Jo et recomane aquest llibre perquè és molt divertit. Aquest llibre tracta d’un carter que té molta enveja perquè les cartes viatjaven i ell no però un dia, una fada el va convertir en carta i va viatjar per tot el món.

 
 

Hola soc NAIARA TORÍBIO de la classe de quart. Jo recomane el llibre «¡GUAU!» Perquè tracta d’un xic i una xica que estaven enamorats i una vegada el xic es va convertir en gos i va anar a casa de la xica i la xica no se creia que era el xic i la xica el va tirar fora de casa i el gos se’n va anar a la seua casa i va dir no m’agrada res ser un gos i després de dir això es va convertir en persona i al final ja se va convertir per a sempre en persona.

 

Hola soc Marcos i recomane el llibre «Luz, la niña chamán» perquè té moltes aventures i és molt emocionant. És divertit i està molt bé per a la meua edat.

 

Hola soc Yessica recomane el llibre que es diu «la segona guerra mundial».

A mi m’agrada perquè pense que aplegaré a ser militar perquè m’agrada el militar que ajuda a la gent i més coses . És un llibre estimat per a mi porta tancs, misils, gent i mapes per on anaven.

Aquest llibre el recomane a la gent que li agrade el tema militar i totes les coses militars.

Hola soc VÍCTOR LORCA de la classe de quart.

Jo recomane el llibre «EL SECRETO DEL TIRAMISÚ» de GERONIMO STILTON.

Perquè Geronimo té una cita i algú li llança un poal amb sardines, després se li trenquen els pantalons i algú li llença fem al seu cotxe i dona molta gracia. JIJIJIJIJIJIJIJIJIJ.

 

 

 

 Hola soc Lucia, jo us recomane el llibre: «House of robots» el títol és en anglès però el llibre és en castellà . A mi m’agrada perquè et porta a un altre món ple de robots. El llibre és interessant però es gros.

 

HOLA soc MARC , jo recomane este el llibre «El valle de los esqueletos» de Geronimo Stilton els agradrà a qui li agraden les històries d’aventures i d’esquelets gegants .

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *