CARNESTOLTES AL SEGON CICLE

      El dimarts ens varen disfressar amb el monyo divertit. El dimecres ens vam disfressar de ferits o de metges. El dijous era una disfressa lliure, hi havia de moltes maneres, d’esportistes, de hippies, de metges, de cuineres, de pirates, de la família Adams,  de Harry Potter, de turistes, d’indis… tots estàvem fantàstics !!

      El divendres ens disfressarem de la pel·lícula «Grease», nosaltres anàvem de Dani i les xiques de Sandy vam eixir pel carrer amb el col·legi del Crist i del «Sagrado Corazón». Anàrem per parelles i tirarem confeti . Després tornarem a l’escola i els de quart férem un ball de Grease i després ballarem en cercle i eixia al mig el que volia.

      S’ho passàrem mooolt bé !!

     Marc García i Martí Medrano. 3r de Primària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.