3r GRANS INVENTS DE LA HISTÒRIA

Els xiquets i les xiquetes de tercer s’han convertit en uns grans investigadors, primer feren una investigació sobre Grans Fets Històrics Valencians, (podeu veure-la ací) i ara una investigació sobre els Grans Invents de la Humanitat, podreu veure des de vehicles com el tren o la moto, el telèfon, l’ordinador o la mateixa internet, passant pels ascensors o els robots aspiradors.

Visiteu aquesta interessant exposició i deixeu un comentari. Gràcies !

17 pensaments a “3r GRANS INVENTS DE LA HISTÒRIA

 1. Hola, soc Dylan, está molt xula l’exposició!!!
  Molts besets a tots i totes!!!

 2. Hola, soc Albert!!!!!, m’agraden molt tots els treballs, estan molt xulis.

  Bon estiu!!!!

 3. Tots els treballs han quedat molt bé.
  També he après molt.

  Besets,bon estiu!!!

 4. He après molt d’aquests treballs.

  Vos han quedat molt bé a tots!!!

  Besets,bon estiu!!!

 5. Hola a tots i a totes! Soc Zaloa. M’han agradat molt els treballs. Ja veig que a alguns ens ha agradat el telèfon. Jo anava a fer la bombeta però em vaig decidir pel telèfon. Espere que esteu tots molt bé i que passeu bones vacances. Besets a tots!!

 6. Hola amics! M’agraden tots els treballs son molt bonics. Esteu fets uns artistes!
  Una abraçada per a tots.
  Passeu un bon estiu

 7. M´han agradat molt, perquè en tots veig molt d’esforç.

 8. Hola a tots, soc Gael, M’han agradat tots, Espere que esteu tots molt bé
  Una abraçada 👍

 9. Hola a tots! Soc Yago, m’han agradat molt els treballs.Tinc moltes ganes de veure-vos a tots.

  ESPERE QUE PASSEU UN BON ESTIU,UN ABRAÇ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 10. M’ha agradat , està xulissim . Ens vem el divendres a la videocridada.
  Us trobe molt a faltar .

  TONI,ERES EL MILLOR PROFESOR DEL MÓN.

  SOC MARTA

 11. Hola bon dia, sóc Martí. M’han agradat molt els vostres treballets. Passeu bon estiu companys. 😜

 12. M’han agradat vostres murales👾👾 👏👏.
  Bon estiu 🎊🎊

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *