JORNADA DE PILOTA VALENCIANA

El dia 7 de maig de 2021, 4t A i 4t B anàrem a una jornada de pilota valenciana on donàrem la benvinguda a Guillermo i a Pedro el “zurdo” al pati de l’entrada. Després ens passàrem a fer preguntes a Pedro i quan acabàrem Guillermo i Pedro ens ensenyaren una pilota de badana i una altra de vaqueta, aquesta última és molt forta perquè està feta de pell de vaca i la de badana és més molla.

Quan acabàrem de jugar a això, jugàrem a un altre joc que es tractava de passar pilotes a l’equip contrari, quan acabava el temps, l’equip que menys pilotes tinguera guanyava la partida. Una vegada va guanyar 4tA i una altra 4tB.

Quan acabàrem eixe joc, anàrem a respirar, vàrem descansar i vàrem beure i després començàrem a jugar a raspall on hi havien equips de tres persones. Jo anava amb Roberto i Izan i jugàrem contra l’equip de Júlia, Víctor Ureña i Dylan. Quan acabàrem, comptàrem els punts i nosaltres perdérem per un joc, ells tenien dos jocs i nosaltres un.

Més tard, quan acabàrem de jugar, Pedro ens va signar en un paper amb la seua signatura i una dedicatòria, com està açò del COVID 19, el coronavirus, sols va fer això en un paper i un altre dia ens faran una fotocòpia per a cadascú.

Alba Espinosa Martínez (4t B)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *