Anem a correus

La classe de segon va visitar correus per a enviar unes cartes que hem escrit entre tots els companys/es. Treballaren l’escriptura en el sobre: a qui va dirigida, el remitent, la pròpia adreça i la del company/a, el codi postal  tant de Meliana com de Tavernes i Almàssera, ja que tenim dos companys d’aquestes poblacions… i finalment les tiraren a la bústia. Tenim tanta il.lusió per rebre la carta, que pel camí de tornar a l’escola veieren al carter i pensaren que ja anava a les cases a deixar-les, però hauren d’esperar uns dies. Qui serà el primer/a en rebre-la? continuarà…

Ja tenim el primer xiquet en rebre la carta: Carles Bendicho: quina alegria!

3 pensaments a “Anem a correus

  1. Hola, sóc Adrià Torres i ja he rebut la carta de Said. M’ha fet molt il.lusió.
    Gràcies amic Said

  2. Activitats com aquesta són les que fan l’escola més viva, significativa i propera a la realitat de la vida, però clar……… açó és molt més esforç per als mestres que estar davant d’un llibre com s’ha fet sempre.
    Ànim per seguir fent coses com aquesta que són les que valen la pena.

  3. Ja ha arribat la carta!
    I ha sigut tot un esdeveniment. A l’Adrià (Pérez) li ha agafat per sorpresa perquè com ja fa tants dies que varen enviar les cartes…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *