RECORDANT EL PASSAT

L’alumnat de segon estem treballant el passat. Moltes coses, joguets, roba, diners, etc. han canviat des de que els nostres avis/àvies eren menuts com nosaltres. Hem investigat i hem anat portant objectes antics a classe. Tenim coses molt interessants: un quixot de 1875, una camera de fotos de principis del segle XX, una altra dels anys 70, fins i tot un treball d’escola d’una iaia de 1947 (quina lletra més perfecta!) … així que hem decidit compartir amb tota l’escola els nostres descobriments. Per això, hem montat una exposició al hall de l’entrada. Us convidem a tots/es: pares, mares, iaios/es, a visitar-la, i continuar enriquint-la amb noves propostes.

Un pensament a “RECORDANT EL PASSAT

  1. Es sorprenent els objectes antics que podem juntar entre tots…Alguns mes propers en el temps els tenim encara presents. L´exposició molt completa.
    Esta molt bé tot aquest “treball” sobre el passat, fent-ho molt proper a la nostra realitat…
    Molt xulo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.