Treballem amb Zipi i Zape

Amb motiu de la setmana literària que hem celebrat els dies 29 i 30 d’abril, el tema que hem treballat al col.legi Mediterrani ha sigut el còmic.
Cada classe ha treballat uns personatges de diferents còmics. Hem buscat informació sobre ells, sobre qui és el seu escriptor o dibuixant, els personatges principals i secundaris que ixen, etc.
La nostra classe, la de quart, hem treballat als bessons Zipi i Zape. Tots hem buscat informació sobre ells i l’hem presentat a la classe. Hem descobert dades molt interessants com per exemple, que és tracta d’un cómic obra de Josep Escobar, que els noms dels bessons tenen un significat que és “baralla en colps”, característiques pròpies de cada personatge: Pantunflo Zapatilla (pare dels bessons), Jaumeta (mare de Zipi i Zape), Sapientín (cosí dels protagonistes), Minervo (el mestre), Peloto Chivátez (company de classe), Manitas d’Urani i molts més personatges.
També hem inventat cadascú una tira còmica en la que l’única condició era que els personatges foren Zipi i Zape. Ens ha quedat molt xulo!!
A mi personalment m’ha agradat molt treballar a Zipi i Zape.

Adrià Salort 4rt

 

ZIPIZAPE800

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *