XERRADA FOTOPROTECCIÓ ISDIN

   El dimecres 28 de Maig els alumnes de 3r i 4rt vam fer una excursió a l’Oceanogràfic per escoltar una xerrada organitzada pels laboratoris ISDIN sobre foto-protecció solar.

      Quan arribarem, ens van regalar unes gorres roges. Dins d’una sala hi havia un aquari gegant ple de peixets de colors, fins i tot hi havien dos críes de tauró!!!!!!!

     Quan ens havíem assegut tots, va entrar un home anomenat Albert. Ens va explicar l’important que és la crema solar i varem conèixer els ISDIN SUN PROTECTORS. Els ISDIN sun protectors són potets de crema solar que ens ajuden a que no ens cremem amb el sol. Alguns d’ells són: super fusion boy, super fusion girl, transparent sprai…  També ens presentà a un dermatòleg que ens explicà com hem de protegir-nos la pell.

     Vingué Alba, una guanyadora de natació sincronitzada professional i ens explica que ella es posava crema solar per a no cremar-se i també ens explicà que una companya seua s’havia de posar una samarreta per a no cremar-se tant.

     Quan eixirem, ens van regalar, a més de la gorra, un pot de crema solar, un clauer i una polsera insecticida del sol  !!!!!!!

     De camí a l’eixida vam veure lleons marins. Que bonics!!!!!!

    M’ENCANTA L’OCEANOGRÀFIC!!!!!!!!!

ALBA TIERNO BAYARRI (4t de primària)

 

Voleu veure més fotos?  punxeu ací

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.