XERRADA FOTOPROTECCIÓ ISDIN

   El dimecres 28 de Maig els alumnes de 3r i 4rt vam fer una excursió a l’Oceanogràfic per escoltar una xerrada organitzada pels laboratoris ISDIN sobre foto-protecció solar.

      Quan arribarem, ens van regalar unes gorres roges. Dins d’una sala hi havia un aquari gegant ple de peixets de colors, fins i tot hi havien dos críes de tauró!!!!!!!

     Quan ens havíem assegut tots, va entrar un home anomenat Albert. Ens va explicar l’important que és la crema solar i varem conèixer els ISDIN SUN PROTECTORS. Els ISDIN sun protectors són potets de crema solar que ens ajuden a que no ens cremem amb el sol. Alguns d’ells són: super fusion boy, super fusion girl, transparent sprai…  També ens presentà a un dermatòleg que ens explicà com hem de protegir-nos la pell.

     Vingué Alba, una guanyadora de natació sincronitzada professional i ens explica que ella es posava crema solar per a no cremar-se i també ens explicà que una companya seua s’havia de posar una samarreta per a no cremar-se tant.

     Quan eixirem, ens van regalar, a més de la gorra, un pot de crema solar, un clauer i una polsera insecticida del sol  !!!!!!!

     De camí a l’eixida vam veure lleons marins. Que bonics!!!!!!

    M’ENCANTA L’OCEANOGRÀFIC!!!!!!!!!

ALBA TIERNO BAYARRI (4t de primària)

 

Voleu veure més fotos?  punxeu ací

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *