RECEPTES DE CUINA DE QUART

    Els alumnes de quart curs hem treballat al tema 8 de valencià les receptes de cuina. Hem aprés a llegir-les, identificar les parts de les que consta, com hem de seguir les instruccions per a elaborar-la …

A banda de treballar la part teòrica hem decidit treballar la manera pràctica.

Durant unes setmanes, quasi cada dia, hem anat portant a classe una recepta escrita i elaborada a la nostra casa amb l’ajuda dels nostres pares, iaios o familiars.

Hem gaudit moltíssim perquè, a banda de passar una bona estona en els nostres familiars, tots hem tastat cadascuna de les receptes, totes elles boníssimes.

A més, ens hem fet fotos vestits de cuiners i amb la nostra recepta ja feta.

Per a que quede constància d’aquest record tan gratificant, hem elaborat aquest receptari on estan arreplegades totes les nostres receptes de cuina i les nostres fotografies.

Com a tutora de quart m’agradaria donar les gràcies primer als meus alumnes perquè han gaudit de l’activitat molt i han fet que jo la gaudira també. Ha sigut molt fàcil treballar amb ells i elles i l’objectiu ha estat més que aconseguit. Però sobretot he de donar les gràcies a les famílies perquè sense vosaltres no haguera sigut possible realitzar l’activitat i heu ficat a la nostra mà tot el necessari.

Ara tan sols queda que cuineu cadascuna de les nostres receptes i que us agrade tant com a nosaltres.

Bon profit !

Fonsi Trinidad

[calameo code=000862611f89d3c1f221c width=420 height=272]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *