CONEIXEM UN PILOTARI

El dia 6 d’abril del 2018, varem anar els alumnes de 4t a Montcada a la «ciutat de la pilota» a conèixer al pilotari retirat Álvaro Navarro. Només arribar començàrem a fer-li preguntes i Álvaro ens  va contestar totes, algunes el feien riure, després va explicar la seua vida de pilotari. També vam conèixer a Paco Cabanes, una gran llegenda de la pilota valenciana. Seguidament férem un escalfament, la tutora va fer els equips i després per fi començarem a jugar.

Després esmorzaren per recuperar forces, ja era hora d’anar-se’n a casa, aaah!!!! també ens firmà els guants i estava acompanyat per Salva un pilotari que començà a jugar fa poquet, s’ho  passàrem bomba !!!!

Álvaro visita la classe de 4t

El dia 2 de maig del 2018, Álvaro vingué al col·legi Mediterrani a ensenyar-nos més formes i tipus de pilota valenciana que feien un lio ben escandalós.

Ens ensenyà la forma que ell jugava a pilota valenciana, però primer hi havia que escalfar, aleshores ja vam començar a jugar a un joc clàssic de pilota valenciana, després varen jugar a pilota caçadora que era paregut al fisher man, i també unes quantes partides a raspall,

Després tornaren al gimnàs i va ser quan Clara, la delegada, li va donar un llibre que haviem fet els alumnes de 4t recordant el seu pas de pilotari.

GRÀCIES ÁLVARO PER ELS BONS RATOS QUE HEM PASSAT¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Marina Hurtado i Carla Amer

 

 

[calameo code=0008626112e4f12854dc6 mode=mini width=480 height=300]

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *